Naturen er fuld af fantastisk skønhed
La Faons ekstraordinære anti-aging sortiment til enhver hudtype er en global anti-agingpleje specielt designet Inspireret af naturen - realiseret af videnskaben

med innovative naturlige aktive ingredienser og sin unikke patenterede Ecodew teknologi
LA FAON bruger naturlige ingredienser i hvert produkt og en meget effektiv og bæredygtig bioteknologi, der kræver betydeligt mindre plantemateriale end traditionel dyrkning. Derudover anvendes der ikke pesticider i de naturlige ingredienser. Der anvendes ingen parabener i produkterne. LA FAON er lidenskabelig for fair trade og er stærkt imod dyreforsøg.
Ingredienserne i LA FAON produkter er virkelig et fænomen og en måde, som La Faon arbejder med naturen for at give dig nogle af branchens mest videnskabeligt avancerede hudpleje løsninger! Det er vigtigt for LA FAON at de aktive ingredienser, de bruger i deres produkter, har en effekt, der dokumenteres gennem forskning. Dette er for at sikre, at de leverer det bedste i moderne hudpleje.
 

La Faon giver mærkbare og synlige resultater på huden, når du bruger produkterne normaliserer du hudens naturlige funktioner og giver en ungdommelig glød til huden. Filosofien er også at opretholde og forhindre fremtidig skade på din hud.

4 Eksklusive hovedingredienser i panted teknologi:

• Hydra Activator (triple molekylvægt hyaluronsyre), som stimulerer cellernes hydratisering og forhindrer dehydrering.

• Malus Domestica Fruit Cell Culture virker som en generator til at aktivere celler og øge dannelsen af ​​kollagen. Huden føles mere fast og smidig.

• Palmitoyl Tripeptide-3 modvirker rynker / linjer forårsaget af ældning. Huden føles glattere og skinner med et mere ungdommeligt udseende udefra.

• Centella Asiatica Extract virker som en barriere for at forhindre ubehag i huden forårsaget af en form for irritation og miljøpåvirkning, såsom rødme. Ingrediensen virker som en antioxidant for at beskytte alle mm af din hud.