BioZen K-Beauty : Koreansk hudpleje
BioZen hudpleje har udviklet samarbejde med en af ​​Asiens mest prestigefyldte fabrikker. Her er de bedste naturlige specielle ingredienser, der bruges, og vi har derfor brugt vores eget fint navn på denne serie, som vi virkelig kan stå for. Vi mener, at vi har sammensat det bedste af K-beauty for den nordiske kvinde. En af verdens varmeste fænomener af kosmetik er utvivlsomt K-Beauty - skønhedstendenser og produkter fra Sydkorea.

Produkterne fra Sydkorea er blandt andet præget af avanceret teknologi og specielle ingredienser. For os i BioZen er det vigtigt at være up-to-date og for at kunne tilbyde dig som kunde det ultimative og bedste.

Rengør og omhyggeligt testet.

BioZen er et produkt med rene, effektive råvarer, som alle har bestået sikkerhedskontrol i et forskningslaboratorium med speciale i hudpleje. Her kontrolleres produkterne kvalitet og det kontrolleres, at produkterne ikke indeholder komponenter, der kan irritere selv en følsom hud.

Høj kvalitet til en rimelig pris

Med BioZen får du det bedste af koreansk hudpleje til en rimelig pris.

KONCEPTET
For os i BioZen er det vigtigt at være up-to-date og for at kunne tilbyde dig det absolut bedste fra Sydkorea. Derfor har vi kun taget ud af de produkter, vi tror og brænder mest i vores brand BioZen. Vi har ikke prioriteret 10 trin Rutinen i vores K-Beauty-sortiment til den nordiske kvinde, men vi har prioriteret det, vi tror mest om og har erfaring med. I dag kan vi tilbyde de mest effektive produkter fra Korea i vores BioZen sortiment.

Enkel, men nok.

Gentle men kraftfulde produkter.

Ingredienser og råvarer til velegnet til alle hudtyper også følsom hud.

FAKTA
Kun de bedste ingredienser, der anvendes i produkterne
Ingen dyreforsøg eller irriterende ingredienser.
Arbejder for alle hudtyper og hudforhold.
Naturprodukter uden parabener.