AQUA MINERAL™

Aqua mineral ™

Aqua Mineral er et premium mærke af skønhedsprodukter baseret på Dødehavet mineraler samt naturlige, høje kvalitet rene ingredienser og innovative kosmetiske patenter til at hjælpe og forbedre de gavnlige effekter af huden. Hvert produkt er formuleret med håndvalgte naturlige ingredienser, der arbejder synergistisk for at bekæmpe forskellige hudproblemer, hudfugtighed, pleje og er særligt effektive til anti-aging hud.

Dette revolutionerende mærke kombinerer gamle skønhedsmetoder med moderne videnskabelige evner til fuldstændig at behandle hele kroppen og kontrollere hudens modningsproces.


Professionel integritet gør det muligt for Aqua Mineral at bruge ingredienserne af højeste kvalitet og holde naturressourcer så tæt som muligt på den oprindelige form. Historisk anvendt til medicinske og helbredende formål kan naturlige Dødehavet planter og mineraler naturligvis behandle en lang række lidelser og hudforhold samt holde frisk hud frisk og velplejet. Alle essenser af planten i Aqua mineral ™ produkterne opnås gennem en omfattende proces, der holder ingredienserne rene og bevarer plantens integritet

.

Mange af os bruger de fleste af vores energi-, ansigts- og hårressourcer, når det kommer til plejehjem, mens vi fuldstændig forsømmer resten af ​​huden. næringsstoffer til kroppen, udvise toksiner og danne en naturlig barriere for ydre forurenende stoffer. Aqua Mineral er designet til at holde din hud frisk og smuk.


Innovative naturlige ingredienser

Aqua mineral ™ bruger en bred vifte af naturlige ingredienser sammen med døde havmineraler, som giver dig mulighed for at udnytte den bedste natur kan give os. Disse omfatter:

Borage Oil - en naturlig olie, der gendanner fugt og glathed til tør og beskadiget hud.
Hvede Germ Seed Oil - bliver af med hudirritation samt tørhed og revner i huden.
Avocado - har regenererende og beroligende egenskaber.
Primrose Oil - bruges til at lindre stresset hud.
Calendula Oil - nyttig til reduktion af betændelse i huden
.
Kamille - virker som en antiinflammatorisk ved at tilvejebringe beroligende lindring af forbrændinger, sår, infektioner og acne.
Rose Hip Oil - har blødgøring, toning, beroligende og helbredende egenskaber.
Shea Butter - skaber en barriere, der hjælper med at bevare og genoprette fugt.
E-vitamin - giver antioxidant beskyttelse mod miljøet.
C-vitamin - har fremragende terapeutiske egenskaber.

Drueolie - hjælper med at stramme og tone huden.
Grøn te essens - en effektiv antioxidant ..
Aloe Vera - genopretter hudvæv og kan hjælpe med at helbrede forbrændinger og sår.
Jojoba Oil - hjælper med at reducere rynker og øge væksten af ​​nye hudceller, fugter tør hud og lindrer fedtet hud
Argan Oil - effektiv til at reducere udviklingen af ​​hudens aldring og rig på vitamin E til at nærme og fugtgøre, da det hærder eksisterende pletter


En unik skønhedskombination

Aqua Mineralprodukter indeholder ikke SLS / SLES, Parabener og er ikke blevet testet på dyr.
Produkterne indeholder 100% originale Dead Sea mineraler i unikke kombinationer med naturlige ingredienser.
Det skal føles godt
Hvert produkt er designet ikke kun til gode resultater, men det skal føles godt på din hud. Vi ønsker at gøre den tid, du bruger, for at få din perfekte hud til at føle sig vidunderlig og god